5 Panduan Hilangkan Jerawat Dari Dapur Sahaja

5 Panduan Hilangkan Jerawat Dari Dapur Sahaja Anda dah baca tak entry saya sebelum ini mengenai cara menghilangkan lingkaran gelap bawah mata? Kalau belum, boleh baca cepat-cepat artikel hilangkan lingkaran gelap bawah mata tu sebab tips yang saya kongsisangatlah simple dan murah. Lepas itu bolehlah tampil lebih anggun tanpa matapanda. Untuk kali ini, saya ingin …

3 Tips Jimat Hilangkan Mata Panda

3 Tips Jimat Hilangkan Mata Panda Ramai kawan-kawan saya yang berkeluarga dan bekerja mengadu sukar mendapatkan rehat yang cukup kerana terpaksa layan anak yang sukar tidur lambat. Akibatnya badan jadi penat dan yang paling ketara ialah mata pun bengkak dan ada lingkaran bawah mata ataupun eye bag. Ada juga orang memanggil keadaan ini sebagai mata …

Hilangkan Parut Campak Di Muka Untuk Jadi Miss Universe Semula

Hilangkan Parut Campak Di Muka Untuk Jadi Miss Universe Semula Campak adalah salah satu penyakit berjangkit yang membekalkan imuniti seumur hidup. Bermaksud sekali dah kena campak, risiko untuk mendapatnya lagi sekali adalah sangat rendah atau mungkin tipis terus. Beruntunglah orang yang sudah kena campak ketika masih kecil sebab apabila sudah besar mungkin parut campak yang …

Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin

Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin Terima kasih sangat kepada penganjur segmen ini, iaitu Dr Shikin. Inilah peluang untuk berkenalan antara sesama blogger. Cepat-cepat ya join kerana segmen ini akan berakhir bila-bila masa sahaja, dan saya nak jemput kawan saya iaitu Norliazira untuk turut serta dalam segmen ini. Jika ingin kelihatan anggun dengan Shaklee, just pm …

Kolagen Shaklee Jadi Pilihan Artis Malaysia

Kolagen Shaklee Jadi Pilihan Artis Malaysia Kat Malaysia ni, golongan mana yang perlu sentiasa kelihatan cantik, anggun, berseri, kulit licin? Tentulah pelakon, penyanyi dan model. Bak kata Fazura “Kalau nak masuk majalah, gigi mesti putih” Tapi jangan lupa, muka juga perlu berseri, licin dan gebu. Kalau tak, takkan nak tutup dengan mekap yang tebal. Orang …

Pengalaman Cantik Dengan Selamat, Elakkan Kosmetik Berbahaya

Pengalaman Cantik Dengan Selamat, Elakkan Kosmetik Berbahaya Kejelitaan adalah hak milik setiap insan dan kejelitaan adalah subjektif. Namun, sedihnya apabila media menggembar-gemburkan wanita itu dikatakan cantik apabila memiliki kulit putih melepak, dagu runcing, licin, gebu, badan yang kurus kering dan bermekap tebal kadang-kadang sampai tak nampak warna kulit. Demi mendapatkan kulit yang putih melepak, ramai …